Fundació Neuroblastoma

Què és el Neuroblastoma?
El neuroblastoma és un càncer infantil poc comú del sistema nerviós simpàtic – la xarxa nerviosa que envia els missatges des del cervell a través del cos. És el tumor més freqüent durant els 2 primers anys de vida i, després dels tumors del sistema nerviós central com a conjunt, el tumor sòlid més freqüent del nen. En total representa el 8-10% dels tumors pediàtrics. La seva incidència estimada és d’1 per cada 70.000 nadons vius, fet que a Espanya suposa uns 100 casos a l’any.

Fundació neuroblastoma és per a les famílies de nens malalts de neuroblastoma. Per als que necessiten informació, per als que estan en tractament, per als que van superar la malaltia, per als que no la van superar, per als que volen impulsar la investigació de la malaltia i en definitiva, per als que estem convençuts que el neuroblastoma es cura investigant.

Com podem col·laborar?

Donatius al número de compte: ES91 2100 5795 97 0200146982

Per a obtenir un certificat d’aquest donatiu, escriu un mail a info@fneuroblastoma.org indicant data del donatiu, nom i cognoms de la persona que realitza el donatiu i DNI. Per a obtenir el certificat és necessari proporcionar aquestes dades personals a la Fundació abans del 31 de desembre.